Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website_welkom70%

Memlinc Hotel

In het hart van Knokke-Zoute straalt een groot authentiek gebouw. Gelegen aan het befaamde Albertplein vindt men het Memlinc hotel. Valcke was vereerd de badkamermeubels te mogen leveren aan dit viersterrenhotel met uitkijk op de zee.

Dit familiehotel heeft 70 knusse kamers en hoewel de buitenkant authentiek is, is de binnenkant heel eigentijds en stijlvol ingericht. “Voor ons was het de bedoeling om een modernere look te geven aan onze badkamers.” Zo verduidelijkt Christophe Deklerck, zaakvoerder van het hotel. “Wij hebben gekozen voor een donker badmeubel, want dat geeft dat tikkeltje meer cachet. Om de strakheid te bewaren hebben we een losstaande spiegel genomen in plaats van een spiegelkast.” Aldus meneer Deklerck.

Dat ook kwaliteit belangrijk is, beseffen ze in dit hotel heel goed. We hebben gekozen voor kwaliteitsvolle accessoires, omdat de klanten meer en meer oog hebben voor die details en het duidelijk appreciëren.”

Om dit allemaal te kunnen realiseren is een goede samenwerking van groot belang. Deskundig advies en een goede opvolging staan centraal. Hier is Christophe Deklerck ook zeer duidelijk over: “Van de samenwerking met Valcke zijn wij ook tevreden. Thierry, Candice en Joke zijn zeer behulpzaam. Als er iets niet voorradig is, worden wij correct ingelicht over de leveringstermijnen. Ook bij levering wordt er altijd verwittigd.”

Kortom, dit is een prachtig hotel en ideaal voor een weekendje weg. Genieten is de boodschap...

IN SAMENWERKING MET

Hotel: Memlinc Hotel****
Regio: Knokke
Website: http://www.memlinc.be/