Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
banner groen leen Valcke

Duurzaam ondernemen

Puur genieten met een zuiver geweten

Bij Valcke is de passie voor water gekoppeld aan een sterk ontwikkeld bewustzijn van onze verantwoordelijkheid tegenover deze waardevolle levensbron. Van het berekenen van de ecologische voetdruk van een handdouche tot de 100% recycleerbaarheid van een geëmailleerd stalen bad .. We kiezen in ons assortiment steeds voor die leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen


Duurzame energie


Met de warmtepomptechnologie wordt hernieuwbare energie voor de eigen woning het hele jaar door beschikbaar.Kooldioxide-uitstoot kan onmiddellijk en duurzaam worden verminderd, huishoudelijke verwarmingkosten drastisch omlaaggehaald.
De zon straalt een enorme hoeveelheid energie uit naar de aarde. In een halfuur komt er zoveel zonnestraling op de aarde dat daarmee het jaarlijkse energieverbruik van de wereld zou kunnen worden gedekt. Onze thermische zonneinstallaties zijn volledige, krachtige systemen. Afhankelijk van hun ontwerp kunnen zij de energiebehoefte van een éénsgezinswoning voor de bereiding van sanitair warm water per jaar gemiddeld voor twee derde dekken.

Ontdek hier hoe je kan besparen in de badkamer
Surf mee op de ecogolf