Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website_welkom70%

La vie en roos

La vie en Roos is een nieuw schoonheids-en wellnessinstituut gevestigd in Maldegem. Roos, de eigenaar van La Vie en Roos, verwent u graag met allerlei schoonheidsverzorgingen, sauna arrangementen, overnachtingen en nog veel meer. En met reeds 9 jaar ervaring weet ze waar ze mee bezig is.

Valcke had de eer om de toestellen voor deze wellness volledig te mogen leveren. Wij zijn dan ook het eindresultaat gaan bewonderen en vroegen Roos wat ze nu zelf vond van het eindresultaat.

En bent u tevreden als u nu uw eigen schoonheids- en wellnessinstituut bekijkt?

Ja, ik vind het zeker en vast geslaagd. Ook de mensen hun reacties zijn zeer positief! Als ze de wellness binnenkomen, krijgen ze een gezellig gevoel van ruimte. Ze kunnen hier uitgereid genieten van de hammam, de infraroodcabine en de buitensauna. En natuurlijk mag daarna een duik in de spa zeker niet ontbreken. Ze zijn allemaal heel enthousiast en ik krijg vaak de vraag voor meer informatie over de wellnesstoestellen.

Dat horen we graag! En bent u ook tevreden over de samenwerking met de interieurarchitecten van Valcke?

Zeker. We hadden oorspronkelijk een heel ander plan dan wat het nu geworden is. Tijden het proces is het ontwerp gewijzigd en aangepast. Valcke heeft daar in meegedacht en samen kwamen we tot heel andere ideeën. Ik wil Valcke dan ook graag bedanken voor de goede service. En mag ik mijn installateur Pascal Jonckheere - niet toevallig ook mijn man - even in the picture plaatsen? Hij heeft de realisatie in goede banen geleid en de toestellen perfect gemonteerd en afgewerkt. Zonder hem was het mij uiteraard nooit gelukt.

Daar klinken we op! Nogmaals dank voor de samenwerking en vooral veel succes gewenst!

La Vie en Roos: http://www.la-vie-en-roos.com/

IN SAMENWERKING MET

Installateur: Pascal Jonckheere
Regio:
Maldegem
Wenst u in contact te komen met deze installateur? Vul ons contactformulier in: http://valcke.be/nl/contact