Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
websitebanner1
websitebanner2

Bouwen zonder zorgen Vorige Naar overzicht Volgende

25-04-2017

Bouwplannen? Dan is ‘totaalaanneming’ een keuze die veel zorgen wegneemt. De bouwpromotor wil een betrouwbare partner zijn, met de hulp van Alsan die ontzorgt in bathing, cooking & energy. Je kunt dan ook door hem doorverwezen worden naar één van de Alsan showrooms, waar je ruim de tijd krijgt om samen met de specialisten de badkamer- en keukeninrichting te kiezen waarvan je droomt. Pascal Blancquaert van ABS Bouwteam uit Gent geeft een woordje uitleg.

3160

WELKE TRENDS MERK JE DE LAATSTE JAREN OP VLAK VAN DE HUIZENBOUW?

Pascal: “De laatste jaren merk je wel een duidelijke verschuiving op vlak van nieuwbouw. Daar waar vroeger de mensen bij de bouw van hun huis alles van A tot Z zelf uitplozen, zien we dat vandaag steeds vaker de projectmarkt die rol op zich neemt. Het passief en energievriendelijk bouwen spelen daar zeker in mee, iets waar Alsan als specialist in verwarming, energietechnieken en badkamers een belangrijk aandeel in heeft. De adviseurs bij Alsan beheersen deze zaken en daarom zijn zij zeker een interessante partner voor ons.”

WAT ZIJN DE VOORNAAMSTE CRITERIA OM VOOR EEN BOUWPROMOTOR TE KIEZEN?

Pascal: “Wij zijn één aanspreekpunt die alles regelt. Er hoeven geen offertes meer opgevraagd te worden voor bijvoorbeeld loodgieterij en elektriciteit en toch heeft elke koper inspraak in de plannen. Iedereen mag met de architecten zijn eigen stempel op de woning drukken, zodat de eigen individuele smaak geïntegreerd wordt. Kortom: bouwen zonder zorgen. Wat toch wel een grote troef is.

JE WERKT SAMEN MET ENKELE ALSAN-DEALERS. WAARAAN DANKT ALSAN JE VERTROUWEN?

Pascal: “Alsan, dat is kwaliteit en vertrouwen. Hun persoonlijke aanpak en de aandacht die ze aan elke klant schenken is een belangrijke waarde. De klant kan rustig genieten terwijl de interieurspecialisten ze begeleiden bij het realiseren van hun droomproject. Bovendien hebben ze een heel mooie showroom. Als de mensen hun badkamer en keuken willen kiezen, kunnen ze daar gaan kijken. Van heel het lastenboek bij nieuwbouw is de badkamer en keuken iets wat klanten op voorhand gaan bekijken. Dan is een goede showroom met verschillende modellen essentieel. Alsan is een all-in partner die rekening houdt met het technische, duurzame, esthetische en budgettaire aspect.

Bouwen zonder zorgen