Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
banner website_67%

checklist badkamer en energiebesparende technieken Vorige Naar overzicht Volgende

01-10-2014

Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer of de herinrichting van jouw bestaande badkamer zet je eerst best alles goed op een rij. Wat is jou beschikbare ruimte? Hou je van douchen of baden? Moet je al rekening houden met het feit dat je een dagje ouder wordt? Kortom, welke badkameropstelling past het best bij jou? Ongeacht of het een renovatie of nieuwbouw betreft. Hetzelfde geldt als je op zoek bent naar een nieuwe verwarmingsinstallatie.

Stap 1: voorbereiding


Voordat je bij ons aanklopt, vul je best de badkamer- of technieken checklist in. Breng dit bij voorkeur mee.

Download hier de checklisten

Stap 2: stap naar uw badkamerspecialist


Eens je de checklist hebt ingevuld, hoef je enkel nog maar langs te komen in onze toonzaal. Vanaf dan gaan wij voor jou aan de slag. Je hoeft je enkel maar te laten adviseren, inspireren en op alle mogelijke manieren te laten helpen. kortom, wij doen alles voor jou.

Stap 3: samenstellen


Op een persoonlijke wijze en onder het genot van een kopje koffie stellen onze adviseurs en interieurarchitecten samen met jou je droombadkamer samen of bekijken we welke verwarmingsinstallatie het beste bij jou past. En voor de kids is er een speelhoek waar zij zich ondertussen kunnen uitleven...

Stap 4: uw wensen worden vormgegeven en berekend


Jouw wensen en behoeften worden tenslotte gevisualiseerd in een levensechte 3D-badkamerontwerp. Eens dit op punt staat, ontvang je een eerlijke gedetailleerde berekening.

Stap 5: plaatsing en genieten


Doe voor de plaatsing beroep op een betrouwbare vakman. Dan kies je voor een all-in formule zonder zorgen! Wij zorgen voor een goede briefing en een vlotte samenwerking. Voor jou blijft het enkel nog genieten... Ook van het voordeliger 6% BTW-tarief indien jouw woning ouder is dan 5 jaar.

checklist badkamer en energiebesparende technieken