Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
valcke_augustus_2019
valcke_15 augustsus

De Sensowash Vorige Naar overzicht Volgende

01-02-2016

In de krant stond onlangs het volgende te lezen:

"Op vakantie springen ze altijd weer in het oog: die rare, lage wasbakken naast het toilet die voor je edele delen zijn bedoeld. Wie gebruikt dat toch? We zouden het nochtans beter allemaal doen, want wc-papier alleen blijkt niet genoeg om je geslachtsorganen helemaal schoon te krijgen. Wie zichzelf wil behoeden voor blaasontstekingen of andere infecties, laat dus maar beter een bidet installeren."*

bidet

Zeker de moeite dus om dit te laten installeren! Buiten het feit dat het hygiënisch is, is het ook goed voor het milieu, omdat we minder toiletpapier nodig hebben.

Overtuigd van de voordelen? Maar niet overtuigd om zo'n ding in je badkamer te laten installeren? Dan hebben wij voor jou de oplossing:

Sensowash van Duravit: Een nieuw gevoel voor design, comfort en zuiverheid.

De Sensowash® Starck is een douche-wc als geen ander. Dit toilet is een combinatie van een wc en een bidet die overal ter wereld steeds populairder wordt. Deze innovatie zorgt voor een goede verhouding tussen hygiëne, comfort en vormgeving.  Niets dat zo grondig, hygiënisch, zo natuurlijk en zo verfrissend is als dit toilet die zorgt voor een reiniging met warm water. Heel eenvoudig te bedienen en na een grondige spoeling wordt je comfortabel droog geblazen na elke wasbeurt.

Verkrijgbaar bij Valcke

Dit toilet staat in werking in onze toonzaal. Kom dus zeker eens langs om het te testen. Zo kan u de voordelen zelf ondervinden.

* Bron: Het Laatste Nieuws - 15/07/2015 - http://www.hln.be/hln/nl/14/Nina/article/detail/2394931/2015/07/15/Waarom-we-ons-allemaal-zo-n-bizar-laag-wasbakje-moeten-aanschaffen.dhtml

De Sensowash