Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
banner valcke_2
BANNER VALCKE

Infraroodcabines en gezondheid Vorige Naar overzicht Volgende

12-01-2017

cat-at-window


Januari... Het is koud en slecht weer. We hebben het wel even gehad en verlangen al terug naar de zomer. Daarom raden wij u een infraroodcabine aan om er weer helemaal bovenop te komen. Want dit biedt u heel wat voordelen.


Voordelen

Heeft u last van hoofdpijn en stress, spier – en gewrichtspijnen? Dan is een infraroodcabine zeker iets voor u!


Warmte doordringt uw lichaam en hierdoor ontspannen uw nek en schouders zich volledig. Uw spieren worden merkbaar soepeler. Het zorgt ook voor vermindering van krampen en het verzachten van stressgelateerde rug- en nekpijn. U voelt de stress wegstromen. Hierdoor wordt een diepere nachtrust gestimuleerd.

Maar er zijn nog tal van andere voordelen. Doordat uw lichaam het warm krijgt, begint uw hart sneller te kloppen. Uw bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en u begint te transpireren. Hierdoor verliest u tot 80% water en 20% afvalstoffen.  Deze zuiverende werking heeft eveneens een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné en eczeem.

Nog een extra effect naast het feit dat uw hart sneller gaat slaan en hierdoor uw  stofwisseling versneld wordt: u verbrandt veel calorieën! U krijgt ook meteen een gezonde blos op uw gezicht en uw huid ziet er strakker en gezonder uit: huidverjonging. Voel hoe uw huid zachter en gladder wordt. Als u enkele wondjes heeft, wordt het herstel gestimuleerd.


Nieuwe Infrawave 3.0

Innovatie en een oogstrelend design, de meest populaire en verkochte infraroodcabine van Europa is vernieuwd. De derde generatie Infrawave laat weinig te wensen over.

> Zowel uitwendig als inwendig een zeer geslaagde makeover, maar zeker qua techniek en uitrusting.

> Ook veiligheid is prioriteit, getest en ontwikkeld door het vooraanstaande Seibersdorf laboratorium in Oostenrijk.

Kies voor het beste - kies Infrawave. Vervaardigd uit origineel Canadees RedCedarhout met PEFC certificaat. De Infrawave wordt vervaardigd in Europa.


infrawave infrawave_3_133_groot infrawave2

Test het zelf

In onze showroom staan heel wat infraroodcabines uitgestald die u kan uittesten! Onze adviseurs geven u graag meer uitleg en maken voor u een offerte op maat!

Infraroodcabines en gezondheid