Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
banner valcke_2
BANNER VALCKE

Ontdek de nieuwkomers Vorige Naar overzicht Volgende

06-03-2017

Dit voorjaar pakte Vasco uit met tal van nieuwigheden voor uw verwarming en ventilatie op Batibouw. Ontdek ze hieronder of download meteen hun uitgebreid magazine!


vasco1ONI, aluminium designradiator

Grensverleggend design

De tijdloze Oni combineert zuiver en sober design met onovertroffen gebruiksgemak. Met zijn zacht afgeronde hoeken en ranke warmtevlak gooit hij hoge ogen in elk interieur. De Oni is verkrijgbaar in nagenoeg alle Vasco kleuren en past zo moeiteloos in elke omgeving.

 

vasco2Comfort Collection by Vasco

Vasco Topdesign was nog nooit zo bereikbaar!

Bent u op zoek naar mooie betaalbare radiatoren zonder uw bouwbudget te overschrijden? Comfort Collection biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte in huis. Geen standaard verwarmingselementen, maar stijlvolle interieurobjecten.

vasco3Vasco Blower.

Voor elektrische badkamerradiatoren

VASCO ontwikkelde speciaal voor badkamertoepassingen de “Blower”, een nieuwe elektrische radiator met geïntegreerde (warmte)luchtblazer. De radiator werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie.

vasco4Vasco App Climate Control

Met VASCO Climate Control stuurt u voortaan uw volledige binnenklimaat!

U treedt binnen in een wereld van ongeëvenaard gebruikscomfort. Voortaan zijn uw verwarming, ventilatie en koeling verbonden in één enkele interface via internet.

vasco5Verwarmen én koelen

Met de Niva ventilo-convector

Dit voorjaar lanceert VASCO een stijlvolle ventilo-convector: het summum van dynamisch en energiezuinig verwarmen én koelen.
DOWNLOAD HIER HET VOLLEDIGE MAGAZINE

banner


Ontdek de nieuwkomers