Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
valcke_augustus_2019
valcke_15 augustsus

Smart Mirror ME2 Vorige Naar overzicht Volgende

08-02-2016

U kent het wel. Om ons achterhoofd, nek of rug te bereiken, maken we in de badkamer de meest rare kronkels. Maar dit is gedaan dankzij het nieuwe spiegelconcept van Alke. Deze spiegel toont tegelijk onze voor- en achterkant en maakt zo ons leven een stuk eenvoudiger. Je haar stijlen, nekhaar scheren, een ketting omdoen, ... het kan nu zonder enige moeite!

ME2 MIRROR

Het concept werd uitgebracht door Alke en kan je vinden onder de naam: "ME2 Mirror". De spiegel bestaat uit twee panelen met aan beide zijden spiegels. In het linker paneel is aan de binnenkant een camera van 5 megapixel geïntegreerd. Functionele led-verlichting helpt je een perfect zicht te krijgen op de achterkant van je bovenlichaam: je achterhoofd, nek en rug. In de spiegel van het rechterpaneel is er subtiel een scherm ingebouwd - ter grootte van een normale tablet - voor de beeldweergave.

683_detail

COMPACT CAMERA

De compacte camera van de 'ME2 Mirror' werkt zoals een webcam, maar verschilt van veel webcams omdat hij zijn beelden in realtime en high definition doorstuurt. Je ziet direct elke handeling die je uitvoert en krijgt een vloeiend en haarscherp beeld zonder enige vertraging. Maar waar het echt om gaat, is het comfort. Al wat je moet doen, is de panelen openklappen, ertussen staan en je kunt beginnen. Even simpel als het gebruik van onze klassieke badkamerspiegels. En even mooi en elegant.

me2-3

TOONZAAL

Benieuwd naar deze spiegel? kom het testen in onze toonzaal!
Meer info kan u vinden op: http://me2mirror.be/ 

Smart Mirror ME2