Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
banner2

GEZOCHT: magazijn& winkelpunt medewerker - Kalmthout Naar overzicht

12-03-2020

Alsan is de meest gespecialiseerde groothandel op vlak van Bathing, Cooking & Energy. “All-in-one!” De klanten van een projectontwikkelaar, bouwbedrijf, installatiebedrijf  maken hun eigen keuze bij één partner. Alsan draagt daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie in het hele verkoopproces. We vinden het belangrijk dat de klant daarbij steeds naar een perfecte installatie wordt begeleid. Enjoy!

bannervacatureMagazijn & Winkelpunt medewerker

Alsan Smeulders - Bathing, Cooking & Energy

 

Vacatureomschrijving

Bedankt om onze vacature te lezen!

Je kiest dan ook voor een uitdagende en afwisselende job als  magazijn- en winkelpuntmedewerker in onze winkel te Kalmthout, een groeiende groothandel van badkamers,  keukens, verwarming en ventilatie.

Met jouw kennis sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in ons magazijn.

Daar zorg je  voor het ordenen en klaarzetten van producten op basis van de orders van onze klanten en je kijkt nadien ook de lading na voor deze vertrekt.

In het winkelpunt help je onze klanten met veel enthousiasme bij hun keuze en geef je technische ondersteuning van onze producten.

 

Wij bieden

Je een uitdagende en boeiende job in een groeiend bedrijf. Je werkt in een 4/5 regime met de mogelijkheid naar fulltime. Je maakt deel uit van een gedreven enthousiast team met focus op kwaliteit en teamwork.

Je krijgt een uitdagende verantwoordelijkheid binnen ons logistieke team waar we een perfecte levering op het juiste moment en op de juiste plaats heel belangrijk vinden. En dit alles met veel Enjoy!

 

Interesse


Word jij onze nieuwe collega?

Contacteer Renaat Blancquaert - HR Manager, renaat@alsan.be  Chris Valcke - CEO, Chris@valcke.be  of  Tamara Smeulders - Vestigingsmanager Alsan Smeulders,                tamara@smeulders.be

Bekijk alle vacatures op  www.valcke.be/jobs

 

Bedankt & Enjoy!

 

GEZOCHT: magazijn winkelpunt medewerker - Kalmthout