Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
websitebanner1
websitebanner2

GEZOCHT: Outside Sales Representative, Projects Naar overzicht

07-11-2020

Alsan is de meest gespecialiseerde groothandel op vlak van Bathing, Cooking & Energy. “All-in-one!” De klanten van een projectontwikkelaar, bouwbedrijf, installatiebedrijf  maken hun eigen keuze bij één partner. Alsan draagt daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie in het hele verkoopproces. We vinden het belangrijk dat de klant daarbij steeds naar een perfecte installatie wordt begeleid. Enjoy!

bannervacatureOutside Sales Representative, Projects

Alsan Valcke - Enjoy Bathing, Cooking & Energy

Vacatureomschrijving

Bedankt om onze vacature te lezen!
In deze boeiende job, waar de klant centraal staat ben je de schakel tussen projectontwikkelaars/bouwbedrijven, installatiebedrijven en onze organisatie inzake residentiële projecten.
Je beheert een belangrijke project-portefeuille, je bouwt deze verder uit met nieuwe klanten hoofdzakelijk in Oost-Vlaanderen, en streeft naar een maximale succesratio in de verkoop.
Ons assortiment in badkamers, keukens, verwarming en ventilatie helpen je om je doelstelling te bereiken.


Wij bieden

Een fulltime job met eerst een interne opleiding. Daarna mag je je verwachten aan een uitdagende en boeiende functie in een groeiend bedrijf–Alsan Valcke behoort met Alsan tot de top 5 in België-waarin je je ten volle kan ontplooien en waar ruimte is voor zelfstandigheid en initiatief. Je wordt opgenomen in een enthousiast team waar je je meteen zal thuis voelen.


Interesse

Word jij onze nieuwe collega?
Contacteer Renaat Blancquaert - HR Manager, renaat@alsan.be of Chris Valcke - CEO Alsan, chris@valcke.be

 Bekijk alle vacatures op www.valcke.be/jobs
Bedankt & Enjoy!


GEZOCHT: Outside Sales Representative, Projects