Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website_valcke_februari

GEZOCHT: Supply Chain Manager Naar overzicht

20-01-2020


Alsan is de meest gespecialiseerde groothandel op vlak van Bathing, Cooking & Energy. “All-in-one!” De klanten van een installatiebedrijf, projectontwikkelaar, bouwbedrijf maken hun eigen keuze bij één partner. Alsan draagt daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie in het hele verkoopproces. We vinden het belangrijk dat de klant daarbij steeds naar een perfecte installatie wordt begeleid.

Enjoy!


Supply Chain Manager

Alsan - Bathing, Cooking & Energy

 

Vacatureomschrijving

Bedankt om onze vacature te lezen!

Je kiest dan ook voor een uitdagende  en spannende  functie als  Supply Chain Manager in een groeiende groothandel van badkamers,  keukens, verwarming en ventilatie.

Met jouw kennis ben je verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf de levering van de goederen tot het leveren bij de klant.

Je rapporteert aan de CEO.

Je zorgt ervoor dat de logistieke flow tussen onze 4 vestigingen perfect verloopt. ( Eeklo, Wetteren, Kalmthout en Herenthout)

Je hoofd office is in Eeklo en je werkt over onze 4 vestigingen heen.

 

Wij bieden

Je een uitdagende en boeiende job in een groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een gedreven enthousiast team met focus op kwaliteit en teamwork.

Je krijgt een uitdagende verantwoordelijkheid naar de klanten toe en de kans om je talenten verder te ontwikkelen.

Door middel van formele training en coaching geven we je de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

 

Interesse

Word jij onze nieuwe collega?

Contacteer Renaat Blancquaert - HR Manager, renaat@alsan.be  of Chris Valcke - CEO, chris@valcke.be

 

Bedankt & Enjoy!

 

GEZOCHT: Supply Chain Manager