Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website banner_valcke1 70%

GEZOCHT: Zelfstandig en enthousiaste keukenplaatser Naar overzicht

06-04-2020

Alsan is de meest gespecialiseerde groothandel op vlak van Bathing, Cooking & Energy. “All-in-one!”

De klanten van een projectontwikkelaar, bouwbedrijf, installatiebedrijf  maken hun eigen keuze bij één partner. Alsan draagt daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie in het hele verkoopproces. We vinden het belangrijk dat de klant daarbij steeds naar een perfecte installatie wordt begeleid.

Enjoy!

bannervacatureZelfstandig en enthousiaste keukenplaatser

Alsan Valcke - Bathing, Cooking & Energy

 

Vacatureomschrijving

Bedankt om onze vacature te lezen!

Je hebt zin in een uitdagende job als keukenplaatser voor een groeiende groothandel van badkamers,  keukens, verwarming en ventilatie.  Door je ervaring in de projectwereld weet je samen met jouw team de keukens nauwkeurig en met oog voor detail perfect te installeren.  Ook het aansluiten van de elektrische toestellen en waterpunten wordt correct mee opgenomen bij de plaatsing.

Met jouw kennis en ervaring volg je het volledige traject vanaf de plaatsing van de keukens tot de oplevering van het project. Een snel en oplossingsgericht overleg met Alsan is hierbij van groot belang om het project perfect te kunnen opleveren.

 

Wij bieden

Je de kans om als zelfstandig plaatser of in dienstverband ongeveer 50 keukens per jaar te plaatsen voor onze klanten projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Je wordt meegenomen in de werkwijze van Alsan naar zijn klanten toe en wordt zo mee opgenomen in een gedreven enthousiast team met focus op kwaliteit en samenwerking.

 

Interesse

Heb jij er even veel zin in als wij?

Contacteer Renaat Blancquaert - HR Manager, renaat@alsan.be  , Chris Valcke - CEO, chris@valcke.be   , Mia Gabriël - Sales & Marketing Manager, mia@valcke.be  of Pascale Vangansbeke - Inside Sales Cooking, pascalevangansbeke@valcke.be

Bekijk alle vacatures op  www.alsan.be/jobs

 

Bedankt & Enjoy!

 

GEZOCHT: Zelfstandig en enthousiaste keukenplaatser