Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website banner_valcke1 70%

Waarom een jacuzzi aanschaffen Vorige Naar overzicht Volgende

05-06-2017

Waarom zou u een spa kopen? Er zijn ontzettend veel redenen om er eentje aan te schaffen. Het geeft eerst en vooral een goed gevoel. Vergeet uw zorgen en droom weg in de heerlijke warmte van het bubbelende water!

zon

PLAY


Mensen zijn sociale wezens. We hebben allemaal graag contact met anderen. Een groot bubbelbad gevuld met warm water is perfect om relaties te scheppen, te verbeteren, op te bouwen en te onderhouden. We overlopen even de belangrijkste.

Hecht gezin

Familie is belangrijk in ons leven, maar niet altijd even gemakkelijk te combineren met werk. Om deze relatie postief te beïnvloeden kunnen ouders en kinderen samen in het bubbelbad. Nu gebeurt het vaak dat de gezinsleden overal in een andere kamer genieten van hun vrije tijd. De ene zit tv te kijken in de woonkamer, de andere zit computerspelletjes te spelen in de slaapkamer, nog iemand anders staat lekker te koken in de keuken ... We raken allemaal vervreemd van elkaar. Kom uit je kamer en ga samen in het bubbelbad genieten en relaxen.

Vrienschappen verbeteren

Niet alleen familie is belangrijk, maar ook onze vrienden. Toch maakt ons drukke dagelijkse leven het ons soms moeilijk om tijd te maken voor hen. Meestal zijn we na een alange werkdag te vermoeid om nog uit te gaan. Geen excuses meer! Ga samen relaxen in het warmwaterbad in de tuin. Praat de verloren tijd, die je al eerder had moeten inhalen, aan elkaar en maak het geheel af door de barbecue aan te steken. Wat wil een mens nog meer?

Romantiek aanwakkeren

Sleur? Daar is geen sprake meer van. De bubbels laten je volledig ontspannen en de rest volgt spontaan van zelf. Romantiek en intimiteit worden één.

fotolia_8408992_xs-copie

RELAX


Warm water kan enorm deugd doen. Al generaties lang wordt warm water gebruikt in ziekenhuizen, doro therapeuten en door gezondheidsspecialisten over de hele wereld. Modern genieten in je eigen spa. Hoe klinkt dat?

hart stethoscoop

GEZONDHEIDPijnverlichting bij gewrichtsontsteking

In warm water zitten, kan wonderen doen voor mensen die last hebben van pijnlijke gewrichten. Bubbelwater is ook een veilige en doeltreffende manier om de pijn en stijfheid van artritis te verlichten. Het kan ook zorgen voor verbeterende fysieke prestaties. Hoe komt dat? het drijfvermogen van water vermindert de spanning op de gewrichten en bevordert het vrij bewegen? Daarbij geniet je van de voordelen van de therapeutische massagestralen. Tot slot kan je de watertemperatuur naar wens aanpassen. Je kiest zelf hoe het water aanvoelt en welke massage je nodig hebt. Jij weet beter dan wie dan ook wat je nodig hebt.

Slaap lekker

Activiteit gecombineerd met warm water zorgt voor een goede nachtrust! Veel mensen slapen onvoldoende of hebben het moeilijk om in slaap te vallen? Toch is goed slapen essentieel voor onze gezondheid en ons welzijn. Studies doen vermoeden dat een warm bad voor het slapengaan de overgaan naar een diepere slaap gemakkelijk kan maken. Het gebruik van bv. slaappillen of alchohol, geven je enkel een suf gevoel, bezorgen je hoofdpijn of hebben andere onaangename nevenwerkingen. Dus deze natuurlijke oplossing is zeker het proberen waard!

Warm water tegen rugpijn

Niets is beter dan een deugddoende massage met warm water tegen rugpijn. Water vermindert de druk op de onderrug en wervelkolom aanzienlijk. De pijn wordt verder verlicht door de activiteiten in het water en dit  wordt nog versterkt door ingebouwde massagestralen. De hele pijncyclus wordt onderbroken door de wervelkolom te ontlasten en de weefsels te kneden met kolkend water.

Dit is nog meer een beknopte samenvatting van de vele voordelen. Maar de conclusie is duidelijk: het doet deugd. Is het nu om de familiebanden te versterken, de vriendschappen te verbeteren of om je gezondheid op peil te houden... Dit is puur genieten. Laat even die dagelijkse drukte achter jou, laat alles los en ontspan...

Waarom een jacuzzi aanschaffen