Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
5

Whirlpool: wellness in de badkamer Vorige Naar overzicht Volgende

15-05-2015

Ervaar de weldadige kracht van het water. Genieten van de gezonde werking van een whirlpool.

Wie kent het niet? Gespannen spieren door stress of spierpijn. Door regelmatig even alles los te laten in uw bubbelend bad zullen uw lichamelijke klachten afnemen zoals doorbloedingsproblemen, een hoge bloeddruk, stijve spieren, ...

De zachte beweging in  het warme water en de perfecte vorm van uw bad waardoor u heerlijk ligt, zullen ervoor zorgen dat u met moeite nog uit uw bad zal willen komen.  Ervaar water in z'n mooiste vorm, het ultieme genot voor lichaam en ziel.

Verschillende stralen

Airpool tub

Een verkwikkende massage dankzij lucht. In het bad wordt lucht geblazen en fijn verdeeld via speciale jets. Deze jets vind je op de bodem en zorgen voor een stimulerende massage.

airpool

Whirlpool tub

Het watersysteem voor een gerichte lichaamsmassage. Het water wordt uit het bad gezogen en wordt via een pomp en waterstralen terug in het bad gepompt. De straal van het water in het bubbelbad stimuleert de spieren en ook de lokale stofwissling.

whirlpool

Combipool tub

Een whirlpool all in! Waterstralen aan de zijkanten en luchtstralen op de bodem. Dit biedt een uitgebreide lichaamsmassage die spanning verlicht en bloedcirculatie stimuleert. De combipool wordt ook gebruikt in hydrotherapie.

combi

Whirlpool: wellness in de badkamer