Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website_welkom70%

Benelux UpKot Gent

Met dit project realiseerde Upgrade Estate haar grootste studentenproject in Gent.  Benelux UpKot huisvest maar liefst 122 studenten en is subliem qua ligging, net aan de campus Psychologie en Pedagogie van UGent en dichtbij het ganse studentengebeuren.

Dit prachtige gebouw werd ontworpen door architectenbureau Baeyens & Beck. Voor de uitvoering konden ze rekenen op Egus architecten.

"In het complex zijn er verschillende type studentenkamers aanwezig. Van een basiskamer met enkel lavabo, tot een comfortkamer met eigen badkamer tot een studio met eigen keuken en badkamer. Voor elk wat wils! Bijzonder zijn grote lounges met gemeenschappelijke keukens en salons met ontspanningsmogelijkheden (digitale tv, kicker, air-hockey,…). Daarenboven zorgt het team van Upgrade Service en de inwonende studentencoach voor een dagdagelijkse opvolging en leuk communitygevoel. Wij bouwen duurzaam, de energie wordt voor tweederde ter plekke geproduceerd. “Dat is interessant voor zowel student als investeerder." Zegt Koenraad Belsack, zaakvoerder van Upgrade Estate.

De materialen voor badkamer en verwarming werden gekozen en aangekocht bij Valcke. De Atag Cascade XL-ketel, de Superia Central radiatoren en de sanitaire toestellen werden feilloos geïnstalleerd door installatiebedrijf Brontec.

IN SAMENWERKING MET

131128_logo_upgrade_web       bb        egus    cropped-BRONTEC_CMYK