Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
website_welkom70%

Strandhotel

Het strandhotel, gelegen in Cadzand-Bad, de meest Zuidelijke badplaats van Nederland ondergaat momenteel een ingrijpende metamorfose. Een renovatie- en nieuwbouwproject waarbij de eerste fase ondertussen al voltooid is met de lancering van Resto Bar Pure C, onlangs vereerd met een eerste Michelinster.

"Ons hotel, met unieke ligging boven op de duinen en met hemelsbreed zeezicht richting Vlissingen en Knokke, dient volledig te beantwoorden aan de wensen van deze tijd" zo verduidelijken broer en zus Gorthmanns. De 38 ruime hotelkamers hebben dan ook slechts één doel: u laten genieten!

"Vandaar dat wij ook heel veel aandacht hebben besteed aan restyling van de badkamers" aldus Anne. Want ook deze dienden perfect aan te sluiten bij de hedendaagse visuele 'look' van de Resto Bar.
Een badkamerrenovatieproject waarbij design en gerieflijkheid, in combinatie met de nieuwe sanitaire technologieën, hand in hand dienden te gaan.
"Wij kozen dan ook onmiddellijk voor de ervaring, de expertise en de persoonlijke aanpak van een sanitaire installateur. Niet alleen omdat we specifieke eisen hadden (hotelkamers) of omdat er een strikte deadline te respecteren was, maar ook en vooral omdat we terecht konden bij de vertrouwde sanitaire groothandel van de installateur." zo verduidelijkt Bart.

Een badkamer inrichten is dan ook altijd keuzes maken. Liefst weldoordacht, zeker als er sprake is van kleine(re) badkamers. "Onze belangrijkste eis was de creatie van een 'ruimtegevoel' in de badkamer zonder het gebruiks- en onderhoudsgemak te verwaarlozen.", zo stellen Anne en Bart eensgezind. Een missie waar de groothandelaar met advies, conceptueel met 3D-plannen, de juiste materiaal-, kleur- en toestelkeuze samen met de installateur (uitvoering) perfect in geslaagd is.

"De renovatie werd praktisch uitgevoerd op basis van 'visueel vergrotende-tips' aangereikt door de adviseurs van de groothandel", zo mengt de installateur zich in het gesprek. "En zoals steeds een samenwerking op maat met correcte leveringen, afspraken en de nodige flexibiliteit.
Het resultaat is dan ook een erg slimme badkamerindeling waarbij het badkamerplezier op 4m² uniek is."
"Op basis van deskundig advies kozen we voor neutrale lichte kleuren met een bijna kamerhoge transparante douchewand om het ruimtegevoel te stimuleren. Dit gecombineerd met sanitaire toestellen van topmerken zoals Duravit, Globo, Viega, Kermi, Hansgrohe en Cristina om de duurzaamheid te garanderen.", zo besluiten broer en zus Gorthmanns.

IN SAMENWERKING MET

Hotel: Strandhotel
Regio: Cadzand
Website: http://www.strandhotel.eu/