Totaal
0,00
winkelmand voor de prof
banner valcke_2
BANNER VALCKE

visie & missie

2012-2013 Welkom.

Beste gast,

We kopen tegenwoordig veel anders dan vroeger.

We kijken eerst op internet wat we willen kopen, vergelijken de producten en beslissen dan waar we willen kopen. In de winkel kopen is vandaag een keuze geworden en niet langer een noodzaak.

Valcke wil het als krachtige lokale winkel voor u dan ook graag makkelijk en vooral leuk maken ! Verrassen, verwennen, ontzorgen .. ons vriendelijk personeel maakt er een erezaak van.

Onze persoonlijke aandacht, service en gastheerschap zijn ongewoon en moet u beslist proeven. Winkelen is voor ons kijken, zoeken en -alleen indien het u bevalt- kopen. Het blijft voor ons een uitdaging om u als onze gast te blijven verrassen. Met een koffie, een krant of gratis WiFi .. u krijgt er een blij gevoel van.

Betrouwbare, bekende badkamer- en verwarmingsmerken maken ons assortiment en onze toonzaal aantrekkelijk en die keuzemogelijkheden maken het u makkelijk om te vergelijken. Zie, voel en ervaar de toestellen, toets uw eigen gevoel aan het advies van onze ervaren interieurarchitecten en adviseurs.

Centraal tussen Gent en Brugge zijn we daarenboven makkelijk bereikbaar. Parkeren is easy en uiteraard gratis. Openingsuren, contactgegevens en een routebeschrijving vind u hier !

 

2010 :

Denderend Ontwerp, Fantastische  Belevenissen, Geweldig Talent.

Geweldige producten en diensten alleen volstaan voor u en voor ons!

De nieuwe bronnen voor meerwaarde hebben te maken met Creativiteit, Verbeeldingskracht en Intellectueel kapitaal. En die dingen hebben op hun beurt weer alles te maken met Talent !

Ontwerp is ´hart en ziel´ van de onderneming ! U vindt bij ons Trends en Design die ook bij u thuis zullen passen. Bij Valcke adviseert men u perfecte Harmonie !

Valcke wil vandaag een plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten en waar ideeën worden aangewakkerd. Een plek waar vriendschappen worden gesmeed en samenwerking gestalte krijgt. Een plek waar vertrouwen wordt opgebouwd en vrijheid weerklinkt.

Dompel je onder en geniet van de ervaring. 

Het Valcke-team.